Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز لرزه نگاری کشور با اشاره به زلزله امشب در مرز استان البرز و تهران گفت: یکی از نگرانی‌های ما این است که این زلزله نزدیک گسل اشتهارد اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی مرادی امشب در آخرین توضیحات زلزله ایجاد شده در البرز و تهران اظهار کرد:این زلزله 5.2 دهم ریشتری امشب در مرز البرز و تهران در حوالی ملارد و مشکین دشت و در عمق  هفت کیلومتری زمین به وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:تا کنون بیش از 6  پس لرزه با مقیاس 2.1 ریشتر دریافت کرده ایم و بررسی ها همچنان ادامه دارد.

رییس مرکز لرزه نگاری کشور درباره اینکه ایا این زلزله پس لرزه بوده یا اینکه زلزله بزرگتر را شاهد خواهیم بود یا خیر گفت: اگر این زمین لرزه اصلی بوده باشد شاید پس لرزه هایی در مقیاس 3 و 4 ریشتر ایجاد کند اما علم انقدر ثدرت ندارد که بگوید که رخداد وقوع ان را پیش بینی کند.

مرادی تصریح کرد: ان چیزی که نسبت به ان نگرانیم این است که این زلزله نزدیک گسل اشتهارد اتفاق افتاده است و این گسل توانایی تولید زمین لرزه های بزرگتر را دارد البته این موضوع هم بدین معنا نیست که زمین لرزه های بزرگتری خواهیم داشت.

وی افزود:با توجه به این زلزله مردم نیز ضمن حفظ خونسردی و ارامش به مدیریت مسیله بپردازند و اگر می توانند چند ساعت صبر کنند و نکات ایمنی را مدنظر قرار دهند.

رئیس مرکز لرزه نگاری اظهار کرد:اگر این زمین لرزه 5.2 دهم ریشتری زمین لرزه اصلی بوده باشد پس لرزه ها کوچکتر خواهد بود؛ امیدواریم تعداد پس لرزه ها بیشتر شود و این زمین لرزه هم زلزله اصلی بوده باشد.

مرادی توصیه کرد: نمی توانیم به مردم پیشنهاد کنیم که تا چه زمانی بیرون از منازل بمانند اما پیشنهاد و توصیه می کنیم حتی المقدور چند ساعت را بیرون از منزل و در فضای باز سپری کنند.

وی اظهار کرد: البته باید مردم خونسردی را رعایت کنند و از حرکت غیر ضرور در خیابانها پرهیز کنند.

انتهای پیام/

R1365/P36447/S2/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • برخورد یک شراره خورشیدی به زمین چقدر خطرناک است؟
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • بندرچارک لرزید
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • تشریح طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی